Sidor

fredag 24 februari 2012

Sista anmälningsdagen till fallskärmsgalan!

Hej!

Idag är sista anmälningsdagen till fallskärmsgalan den 10 mars i Karlsborgs fästning - in på SFFs hemsidan och anmäler er om ni fortfarande inte gjort det! Det här är SFFs första heldag med seminarium, stämma och fallskärmsgala, det kan ni ju inte missa!
Dagen börjar kl 10 med ett seminarium för klubbarnas ordförande alt. klubbrepresentant där arbetet från förbundskonferens i november knuts ihop. Efter lunch öppnar vi upp för alla medlemmar och erbjuder olika seminarium med välkända svenska fallskärmsprofiler. Det erbjuds rullboogie med Team Fire, kalottseminarium med Stefan Burström samt seminarium om nya sätt att filma/fota fallskärmshoppning med Anton Westman och Peter Törna Törnestam, två av upphovsmakarna till filmlägret Rec-Play.

Klockan 15.00 hålls Rikstämma 2012 med sedvanlig agenda.
Efter stämman hålls Fallskärmgala med mingel, 3-rätters middag, utdelning av Tävlingsfondsstipendium, avtackningar, utmärkelser för rekord etc. Övernattningsmöjligheter finns i logement. Kostnad för att delta på Fallskärmsgalan är 450 kr, det inkluderar 3-rätters meny samt dryck och övernattning.

Vill man "bara" komma på rikstämman och /eller seminarium behövs ingen föranmälan.

Ses snart!
Annika Burström

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar