Sidor

tisdag 7 februari 2012

SFF bjuder in till Börja Tävla-helg!

Välkommen till en helg med fokus på tävling!

Tävling kan skapa ytterligare fokus, målmedvetenhet, syfte och glädje med din hoppning. Genom tävling kan du få möjlighet att ta både din hoppning och dig själv till nästa nivå!
Under denna helg kommer du att få en introduktion till hur det är att tävla i fallskärmshoppning, prova på grenarna 2-manna Formationshoppning, FS, 4-manna FS och/eller Friflygning, FF. Helgen leds av två erfarna coacher som tävlat inom sin gren, det kommer att finnas en FS-coach och en FF-coach på plats. Vi ses på fredagen och pratar då lite grundläggande fakta om tävling, under lördagen och söndagen kommer vi att utföra hopp med fokus på tävling. Syftet med helgen är att introducera er för fallskärmstävling och väcka ert intresse för att påbörja en egen tävlingskarriär. Helgen är inte ett s.k. skillcamp, utan fokus ligger på att få upp intresset för att börja tävla och ge info, ingångar etc angående det.

För vem?
Denna helg vänder sig främst mot A-C-certare som är intresserade av att börja tävla. Det spelar ingen roll om du är nykläckt solohoppare som letar efter teammates eller om ni redan bildat ett eget lag. Vi kommer att försöka hjälpa er som söker lagmedlemmar att finna varandra och befintliga lag erbjuds hjälp med att komma igång. För dig som är ny i sporten finns 2-manna FS, 2- manna är ett enkelt och roligt sätt att börja sin tävlingskarriär.

När?
Det kommer att finnas 6 olika tillfällen på olika platser i landet. Eftersom vi inte kan komma till alla klubbar har vi spridit ut det så gått vi kan till sex olika klubbar och tre olika datum. Alla är välkomna till dessa helger, du väljer helt enkelt den plats och det datum som passar dig bäst!

11-13 maj

Skåne Fallskärmsklubb, Söderhamn Fallskärmsklubb, Stockholms Fallskärmsklubb

8-10 juni

Västerås Fallskärmsklubb, Dala Fallskärmsklubb (ej bekräftat datum än)

25 juni-29 juni

Fallskärmsklubben Cirrus Göteborg i Näsinge

Anmälan
Anmälan sker till pakkac(a)gmail.com. Ange vart och vilket datum du vill gå kursen, meddela även vilken klubb du tillhör, vilket gren du främst är intresserad av och om du redan har ett lag eller ej. Antalet plaster är begränsat, först till kvarn gäller!

Kostnad
Du betalar för dina egna hopp samt eventuell kameraslot och coachslot. SFF står för coacher samt dagsarvode till kamera.

Välkommen till en ny dimension av hoppning önskar SFF!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar