Sidor

torsdag 9 februari 2012

SFF-info på facebook

Du missar väl inte all rolig och intressant information som strömmar ut från SFFs-facebooksida?! Ta en titt på: Facebook/SFF
Kan passa på att ge er några exempel:
- Imorgon (10/2) åker SFF i form av Annika Burström till Lausanne för att delta i FAIs Environmental Commission Meeting. Ska bli intressant att höra hur delegaterna ser på flygsport och miljö!

- IPC:s FS kommitté har på förslag att införa slow motion vid bedömning, vad tycker svenska FS hoppare? Förslaget går ut på att grendomaren kan bestämma om en del av hoppet ska ses i slow motion (80%).

- Anton Westman och Muhammad Yousef har just gjort en bra och uppskattade presentation angående den studie om diabetes och skydiving som de är mitt uppe i. IPC ser fram emot resultatet när de väl är klara. Därefter presenterade AE kommittén sin agenda för årets möte. Inga stora regeländringar är på gång, mest förtydliganden i de gällande reglerna samt guidelines för domarna hur de ska ge presentationspoängen i de obligatoriska hoppen. En förändring som förmodligen kommer är att hoppordningen på VM baserar sig på rankingen från föregående år, på samma sätt som det är i FS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar