Sidor

onsdag 22 september 2010

Inbjudan: Rookiehelg 15-17 oktober

- Lär dig grunderna i att hoppa med andra!

VAD:
Lär dig grunderna i att hoppa med andra och formationshoppning och bli en duktigare och säkrare hoppare. Få möjlighet att hoppa med erfarna hoppare och förhoppningsvis med video.

NÄR:
15-17 oktober, samling fredag 17/10 kl. 20.00 i Gryttjom
(fredagsteorin är obligatorisk).

HUR:
Vi går igenom teori och praktik inom FS/formationshoppning. Kunskaper du kan använda inom alla grenar av hoppning i frifall. Säkerhet, exitar, kroppsposition, effektiva svängar, dockningar, bryt, separation, trafikregler, etc. Teorin startar direkt på fredag kvällen och fortsätter beroende på vädret även under lördagen och söndagen. Givetvis så ska vi försöka se till att alla får hoppa så mycket som möjligt/du vill under helgen. Vi tipsar också om övningar ni kan göra med varandra utan instruktör och video.

KOSTNAD:
Ingenting förutom självkostnadspris på hoppen. Du betalar ditt eget och ev. kameramannens hopp, dock för ett av klubben subventionerat slotpris på 120 kr/hopp för coach/fotograf. Är ni flera som delar på coach/kameraman delar ni så klart även på slotkostnaden.

FÖR VEM:
För dig som vill lära dig grunderna i att hoppa med andra (certkrav A eller minst godkänd nivå 7 på AFF-utbildningen) och vill utveckla sin hoppning. Detta är ett ypperligt tillfälle att få göra dina hoppmästarhopp. Ingen är för färsk för att få vara med! :-)

ANMÄLAN:
Senast måndag 13/10. Maila jenny@superjenny.com följande uppgifter:
Namn:
Personnummer:
Adress:
Mail:
Telefonnummer:
Certnummer:
Har egen utrustning [ ] /behöver låna/hyra [ ]
Har egen FS-overall med bootisar [ ] /behöver låna [ ]
Antal hopp efter utbildningen:
Antal FS(mag)hopp efter utbildningen:
Min största kompletta formation hittills:
Vikt:
Längd:
Vad vill jag få ut av en rookiehelg:

Du som är Instruktör/duktig FS-flygare eller kameraman/tjej får gärna också boka in denna helg i era kalendrar och hjälpa till. Kan ni inte vara med själva kanske ni kan låna ut en FS-overall till någon som vill prova bootisar? Som vanligt behövs det många instruktörer och
video som kan hjälpa och dokumentera rookiesarnas framsteg :-)

Välkomna! :-D

//Jenny Rosén - jenny@superjenny.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar