Sidor

torsdag 30 september 2010

Det är inte över än!

I morgon är det 1 oktober och nu är det dags att planera in säsongens sista Gryttjomhopp. Vi har en månad med åtta hoppdagar kvar. Lets make them count!
För att göra det hela lite bättre och som vissa skulle säga lite Piffigt har vi AN28:an ännu en helg, 2-3 oktober. Samma helg kör vi även på med CF-läger som orgas av Lennart Vestbom.
Helgen efter, 8-9 okt, kör vi på som vanligt och hoppas på sånt där underbart höstväder som man blir Lycklig av. Solsken, värme, röda löv och krispig luft.
16-17 oktober är det Rookiehelg i Gryttjom. Är du inte anmäld så borde du ta tag i det redan nu. Jenny Rosén orgar och vill du hjälpa till att coacha eller filma, hör av dig till henne.
Nästsista helgen, 23-24 oktober, ja då är det bara att njuta och hoppa järnet. Ösa på med massa underbara hopp ur vårt underbara flygplan.

Och så slutligen...Sista helgen är kommen, 30-31 oktober, bartömning och dags att städa ur sig själv ur Gryttjom. Tömma skåp, rum, husvagnar, lådor och hyllor...
Men inga tårar, vi kommer Självklart ha städ- & bygghelger i höst och vinter. Datum för detta kommer strax.
Dessa dagar är ypperliga tillfällen att testa på detta med att faktiskt sova över inne i klubbstugan och se hur vackert det är på fältet även på vintern.


(Foto: Karin Lien olofsson, Tack för lånet...)

Men nu tar vi en sak i taget och först ut är helt klart Hösthoppning!!

1 kommentar:

Alex sa...

Bring it on! Det kommer återigen bli DreamTeam KaulaSannergren som ansvarar för hoppningen, om ni bara kan se till att ta er upp så kan vi köra back to back med dubbla plan heeeela helgen lång!

//Alex

Skicka en kommentar