Sidor

måndag 28 juli 2014

SM-vecka i Gryttjom

Välkomna till årets SM-vecka, återigen i Gryttjom!

Tävlingen
Idag, måndag, är det full fart på alla lagen då det är inhoppning som gäller. Inhoppning betyder att lagen ska få en chans att träna ur tävlingskärran och över det hoppfält som tävlingen ska ske på.
I morgon drar vi igång SM för kalottgrenarna: Canopy Piloting, Canopy Formation och Precision.
Och på onsdag börjar vi med frifallsgrenarna: FS4, Friflygning och Speed.

Gladhoppare & publik
Kom gärna och var med som publik, ta del av allt det roliga som en tävling på fältet innebär. Ni som är även välkomna att "gladhoppa". Vi kommer ha caravanen DaZY till förfogande för tandemverksamheten och för er som vill klämma några skutt mellan publikandet. Men tänk på att SM kommer alltid komma först så att klämma fem hopp innan lunch kanske inte är realistiskt. Men hoppa det ska ni allt få göra! (Och sola och bada i poolen och ha massa mysigt!)

Många på liten yta
Tänk på att det även kan bli lite trångt i våra lokaler...så låt oss samsas vänskapligt om köksutrymme, duschvatten, sovplatser och packyta. Samt! Om du kommer hänga i Gryttjom flera dagar, vänligen parkera din bil borta vid flygklubben för att skapa utrymme för de som bara är på publikbesök över dagen. Vi måste nämligen i alla lägen kunna få in en ambulans och det kommer bli omöjligt om vi har parkeringskaos...

Online
För dig som inte kan komma och hänga finns alltid www.skydivesm.se och här kan du följa tävlingen.
Vi finns även som event på FB och på Instagram #skydivesm2014 samt #gryttjom



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar