Sidor

torsdag 31 juli 2014

Far, Flyg & Festa med Dala 9 augusti!

Den 9 augusti firar Fallskärmsklubben Dala 40 år, och det måste ju uppmärksammas av oss som grannklubb!

Direkt efter hoppningens slut på lördagen flyger EE från Gryttis till Romme, och det finns 20 fräscha platser i planet för den som är festsugen.

Samling på lördagen kl 17.45 med packad fallskärm (räkna därför INTE med att gå med sista liften om du skall med på detta), vi åker så snart vi kan efter den ordinarie hoppningens slut kl 18.

Medtag övernattningskit. Dala ordnar med enkelt boende åt oss, typ madrass på golv (Piloten får dock lyxsvit) ta med sovsäck och övriga grejer i en liten väska, gärna med handtag på så att den kan fästas i säkerhetsbältet före uthopp.

Återresa söndag morgon så att vi hoppar av över Gryttjom kl 10.00 på söndag. Det innebär att vi skall vara beredda att lasta i kl 09.20. Av rent praktiska skäl sker inget call av liften då, utan det är vars och ens ansvar att vara på rätt plats vid rätt tid.

Flygningen kostar 400 SEK, och då ingår ett hopp över Romme, ett hopp över Gryttjom, samt en fin ferryflygning tur och retur Romme där man bland annat kan beskåda Dalälvens krökande i avsaknad av eget. I händelse av otjänlig väderlek uteblir hoppen, men ferry och party består!

Man kan välja att vara med på middag. För det facila priset 300 SEK får man då en trerätters med (begränsad mängd) dryck därtill. Det går också bra att komma ändå, och då kan man tillbringa tiden i baren, hangaren och dansgolvet och parta loss som man vill under kvällen.

Anmälan till uffe.puff(a)bredband.net senast den 4 augusti.
Ange namn och certnummer (lägst A-cert). Genom att anmäla dig lämnar du fullmakt att ditt hoppkonto debiteras med 400 SEK. Tillkommer festavgiften hos Dala om man vill vara med på middagen.

Så se nu till att anmäla dig så att vi kan fylla en lift och dala ner över Dala!

Let´s skydive and party!

//Uffe (Tel: 0733/124880)

Välkommen till Borlänge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar