Sidor

torsdag 10 juli 2014

Let's catch up!

det bara rullar på i Gryttjom nu så vi hinner knappt få ut infon! Vilket förstås är supeerkul...att det bara rullar på, men ni som inte är här missar ju lite Vad som sker.

Vi kan börja med Hoppligan för juni.

1. Tobias Pontvik 162 hopp
2. Micke Ehn 131 hopp
    Larry 131 hopp
4. Almbo 124 hopp
5. Jocke M 117 hopp
6. Lellky 106 hopp
7. Raul 100 hopp
8. Johny Åhman 97 hopp
9. Nisse 96 hopp
10. William Herrlin 91 hopp

När juni var över hade vi gjort 8442 hopp i Gryttjom.

Vi inledde julimånad med det nya lägret No Gravity, 32 hoppare, fem orgare och två kameraflygare som under fem dagar (tyvärr bara 3 hoppbara dagar) gjorde grymma saker i frifall. De fick även uppleva Gryttjoms första Inhopp på flera år och dar! Hela 40 pers hoppade in på en strandremsa till Dalälven där Linda & Yot stod redo med grillmat och kalla drycker. Självklart kommer vi göra om Inhoppet!



Under No Gravity skapades även en fantastiskt fin film. Edit och markkamera Tomas Almbo, frifallskamera Jenny Norin och Alex Aimard.

Sedan ska vi passa på att berätta att SM är strax runt hörnet... 28 juli - 1 aug. Vill du vara med som funktionär på detta rokiga event, prata med Sara Lundqvist.

Hejsan kompisar!
 SM är snart här och då behöver vi funktionärer som tex hjälper till vid swoop, precision. Du behöver inte ha någon förkunskap. Du får genomgång av det som behövs. Så om du vill hänga på fältet under SM och bidra så skulle vi bli väldigt glada och tacksamma! Skicka ett mail till mig o säg att du vill hjälpa till under denna sköna tillställning!
 Guchi.sara(a)gmail.com
 //Sara


Slutligen, missa inte Gryttjom Bus & BBQ Party - Trailer trash edition på lördag. Se event på facebook

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar