Sidor

lördag 15 maj 2010

Nu kom sommaren!

Idag kom sommaren till Gryttjom. 20 grader en jämn fin vind. Äntligen fick vi en solig dag och chansen att köra på ordentligt. Kitten och Christian ryckte tag i hopplederiet och T-Rex regerade i manifestet. Vi gick på 2 liftcykel och ganska långa tankningar så vi e inte ens i närheten av tvinotterns maxkapacitet. Efter nästa helg går fulldriften igång. Vi hopparvarje dag hela veckorna.

Nu behöver vi inte kolla iPhones väder-app längre den visade regn hela helgen men idag hade den fel. Innan iPhone och yr.no så åkte vi upp oavsett. Nu har vi med teknikens hjälp blivit lite bekvämare likt som de som har nära till sin klubb. Man ligger kvar om det inte är solsken utanför fönstret. Då blir inga hopp gjorda. Kom upp och hoppa!

Man rostade av sig och några tränade inför stundande SM i swooping.
Både Festis och Zero tränade inför SM och NM. Zero imponerade på tandemgängen med sina syncade swoops men mest haksläpp ådstakom nog Burströmskan efter en skön landning.
-Va? varé en brud som kom så jäkla fort ner....

Maghoppargänget körde lite boogiehoppning och drog ihop en 11-12-manna som Karins födelsedagsblobba

Vi gör oss redo för kurs nummer 1 nästa helg. 16 glada nya skydivepolare ska det bli!

Både Jon, Johny och Chippe refreshade sina tandemlicenser, sen blev det lite skarpa passagerare för att lasta av Calle, Marc, René och Viggo. Själv pryade jag lite som tandemvärd idag. dryga 30 härliga whuffon fick fartvind i fejjan och känna på att flyga fallskärm. Videoboysen sprang mellan DVD authoring och twinottern.

Snart kommer rutinerna sitta och Gryttjom fortsätter att vara hoppfältet där man hoppar bäst och mest!

Landa mjuk och långt!
Törna



2 kommentarer:

Skicka en kommentar