Sidor

söndag 23 maj 2010

22 Maj vilken start på fulldriften

Nu öppnar Gryttjom för varjedagshoppningen. Till i augusti någon gång efter SM och NM kör vi varje dag. Vardagar 9 - 20 Helger 10 - 18. Midsommar flyttar vi till skåne och hoppar/festar med skåneklubben och göteborgarna.

Perfekt väder i lördags med glada hoppare och bra tryck på tandem. Det märktes att flera instruktörer höll kurs eller examinerade nya instruktörer. Lite tomt på kända nunor. Samtidigt får man nog se det som positivt att våra instruktörer håller sån hög klass att de behövs på förbundsnivå att utbilda nya.

Kurs nummer 1 blev färdiga för första hoppet på söndagen. En stor kurs med 15 deltagare.

Årets första Crowdpleaser gick av stapeln, endast två bidrag i startfältet men de var riktiga fullträffar och peppar till stordåd nästa gång. Micke Fält vann en case bira med en film inspelad och redigerad under lördagen.

Tandem har fått en grym start och vi kan i stort sett boka hur mycket som helst. Tandempiloter, det är dags att komma ur vinterdvalan nu. Ju fler piloter desto fler kan Andreas boka på. Telefonen ringer i ett. Möhippor och svensexor så här innan sommarvigslarna. Vi hade en kvinnlig hulken som blev på hejad av ett gäng polare. Johny susade ner i nollvinden inför hela gänget.


Marcos och Fraze luftade skärmarna för första gången iår och swoopade som om det inte varit vinter i år.

Kort sagt en kanondag med ett rockande manifest, fantastiska flyftider och skönt flyt. Nu fattas det bara lite fler hoppare så blir det ordentlig snurr.

På söndagen var det regn för hela slanten och vi fick den första inställda hoppdagen för säsongen. Men som Jerry brukade säga - en inställd hoppdag är också en hoppdag.

Basic Camp 2010 vecka ett är nu igång och vi har coacher på plats och hoppsugna deltagare från när och fjärran. Men det finns alltid plats att åka upp och hoppa lite.

Faster Harder Gryttjom!
/Törna

1 kommentar:

fraze sa...

Vilket skönt hoppfält vi har!
Grym dag!

Skicka en kommentar