Sidor

söndag 30 maj 2010

HL och Manifestor sökes

Söndag, strålande sol i Gryttjom och många som ville hoppa fallskärm; tandempax, elever och gladhoppare. Men ingen hade skrivit upp sig som varken HL eller manifestor.
Som tur var kunde Törna och Mats starta upp dagen som sedan Kitten tappert avslutade helt själv! Detta är inte en bra lösning i framtiden.
Vi behöver fler som kan tänka sig att sitta i manifestet och vi behöver att de som har bokstäverna H och L på sitt cert faktiskt drar sitt strå till stacken. Man behöver absolut inte jobba 5 eller 10 dagar under säsongen. En dag, två dagar, ½ dag...ja allt som kan underlätta driften av detta hoppfält är ett välkommet bidrag.
Så du som är HL, ta och sätt upp dig på åtminstone En dag i sommar, för hoppningens skull!
Och du som kan tänka dig att jobba i manifestet, ta tag i en redan arbetande manifestor och be att få gå praktik. En, ibland två, är ungefär det som krävs för att man ska få ett grepp om Skywin och rutinerna. I lördags gick Alex Sannergren praktik i manifestet då det ändå regnade över Gryttjom, sedan när två liftar väl gick upp kunde han pröva sina nya kunskaper. Så ett tips, regnar det eller är låga moln... Gör ett studiebesök i manifestet.
Så ge En (helst fler) dag av din hoppsäsong för att få hoppa alla andra dagar. För utan de där personerna som stannar kvar på marken blir det tyvärr inte någon hoppning...

Love, Live, Skydive! (och hjälp till)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar