Sidor

onsdag 21 april 2010

GEE e klar!

Sista papperna har Pelle och Heidi bollat mellan sig idag för att få alla underskrifter på plats. (applåd!) Luftis har gett klartecken och vi kan flyga. Just nu står kärran i Schweiz och ev drar piloterna ner imorgon och hämtar den. Askmolnet vill vi inte flyga i trots att våra motorer är lite mindre känsliga då de inte går lika varma. Har vi väntat hela vintern kan vi ta en dag eller två extra. Huvudsaken är ju att SE-GEE står redo i Gryttjom nästa helg. Vi firar faktiskt 20 år som Twinotterklubb. Det ska vi fira hela året.

Innan dess är det en bygghelg/städhelg som så många som möjligt borde åka upp till. Det är lite lagning av veranda och en hel del skura och fixa så att det känns rent och fräscht första hopphelgen.
Förhoppningsvis blir det mer hoppning på nyhetssidan i och med att säsongen drar igång. Tandemförsäljningen börjar ta fart, Andreas bokar på flera hopp varje dag och telefonen ringer ordentligt. Fältet har torkat upp på ytan och med ett par fina dagar till kommer vi kunna ösa på som vanligt i Gryttjom.

hej hopp,
Törna

4 kommentarer:

Cissi C sa...

YIIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Anders sa...

Fan vad glad jag blir! "There's nothing like the smell of jet fuel in the morning[...]" ;-)

Anonym sa...

woooohooooo

Anonym sa...

Ah - och vilken klassisk bild! LM-inator gör sin unika stående exit med Semcon 8:an. Obeskrivligt.

/O

Skicka en kommentar