Sidor

måndag 19 april 2010

10% på kängor

Angående nya regler för skor när det gäller elever, har Sara Hall fixat en rabatt på kängor hos http://www.kangspecialisten.se/ för fallskärmshoppare och elever anmälda på kurs!

Citat:
"
Dom har flera modeller som fungerar bra för hoppning men i och med våra nya regler skulle dom titta på att ta in flera stl och modeller beroende på efterfrågan.

Personelen där är nu insatta i vilka regler som gäller så det är lätt att skicka dit elever som vill prova ut bra skor. Säg att du ska ha dem till hoppning. Så får du rabatt och hjälp att hitta rätt. Många skor är ju lite dyrare men dom hade även några för runt 1000kr.

I dagsläget har de inte så mycket inne beroende på stl men det går att beställa. De rekommenderar: Hanwag Sky GTX: http://www.kangspecialisten.se/produkter/hanwag/sky+gtx

Crispi airborn: http://www.crispi.it/en_index.php#

Skorna är anpassade för hoppning och för skärmflygning vilket gör att dom är lite högre, inte har hakar samt endel har även skydd för snöring och extra stöd för vristen. Skorna nedan ligger på ca 3000kr, men då har man ju en bra sko, kan vara super bra även för dom som inte är elever. Hangwag skon hade dom innne men Crispi "airborne" är beställningsvara i dagsläget.


MVH Sara Hall Ericson
"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar