Sidor

tisdag 10 februari 2015

Inbjudan: Rookie-FS 2015

Var med och ha kul på mage tillsammans med medlemmar ur Gryttjom Volo. Lär dig grunderna i FS-hoppning. Testa på roliga exitar, få till snabba svängar och lär dig grunderna i hur man faktiskt plockar poäng (och vad detta med block och randoms egentligen är!)


Datum: Kristi himmelsfärd, 14-15 maj. Samling onsdag 13 maj kl. 20.00 i Gryttjom (OBS! onsdagskvällen är obligatorisk).

Plats: Gryttjom DZ, www.skydive.se

Upplägg:
Vi går först igenom teori och praktik inom FS/formationshoppning. Kunskaper du kan använda inom alla grenar av hoppning i frifall. Säkerhet, exitar, kroppsposition, effektiva svängar, dockningar, bryt, separation, trafikregler, etc. Lägret startar med teori kvällen innan och fortsätter med hoppning under torsdagen och fredagen. Givetvis så ska vi försöka se till att alla får hoppa så mycket möjligt under helgen. Vi tipsar också om övningar ni kan göra med varandra utan instruktör och video. 

Kostnad:
Självkostnadspris på hoppen samt coachen och/eller kameramannens slot. (132 kr/hopp för dessa) Är ni flera som delar på coach/kameraman delar ni så klart även på slotkostnaden.

OBS! Om du fortfarande är anmäld den 10 maj men ändå inte dyker upp på lägret (utan en väldigt bra anledning) dras en straff-avgift på 300 kr från ditt hoppkonto. Anledningen till denna regel är att vissa anmäler sig till helgen utan att dyker upp och då är det någon annan som inte får plats!

För vem:
För dig som vill lära dig grunderna i FS och bli bättre på att hoppa med andra. Enda kravet är ett A-cert.

Anmälningslänk: tinyurl.com/rookie-FS2015
Deltagarlista: tinyurl.com/rookie-FS2015-deltagarlista

Kontakt: info(a)skydive.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar