Sidor

tisdag 3 februari 2015

Inbjudan: Friflygarlägret 2015

Välkomna till det 19:e Friflygarlägret i Gryttjom!

Här kommer inbjudan till Friflygarlägret 2015 på Gryttjom DZ, Stockholms Fallskärmsklubb. Årets läger kommer som vanligt hållas veckan efter midsommar, 22-26 juni!

Under de senaste fyra åren har friflygarlägret växt på både längden och bredden, hoppkvalitativt och deltagarmängdmässigt. Vi vågar påstå att detta är den veckan under sommaren då det i Gryttjom görs flest friflygarhopp, förra året 1299 st!

Viktiga datum: Hoppning sker måndag 22 juni till Fredag 26 juni, hopptider kl 9:00-20:00.

Lägersamling/startmöte: Söndagen 21 juni, ca 20:00.

För vem: Alla nivåer är välkomna, från nybörjare till mer avancerad. Vi lägger upp hoppen efter din nivå. Grupperna kommer att vara på runt 3 personer efter samma nivå. Det går även att anmäla sig som ett lag på 2-3 personer.

Coacher: Kim Törnwall (FIN), Maria Dmitrenko (FIN), Ode Siivonen (FIN), Rune Aspvik (NO), Karim Ennasri (SWE), Mauri Väistö (FIN), Nils Hedström (SWE), Henrik Raimer (SWE), Liina Väänänen (FIN)Tim Samuelsson (SWE)Adrian Cederholm (SWE), Jesper Forsman (SWE) och Alex Ranström (SWE).

Anmälningsavgift: 1850 kr.
I priset ingår coachning i luften och på marken. Det som tillkommer är sloten (132 kr) för den coachen du hoppar med plus dina egna hopp.

Anmälan: I nuläget är lägret fyllt, alla 30 sloter är tagna. Sätt dock gärna upp er som reserv. Mycket hinner hända innan den 22 juni!
Länk: tinyurl.com/freeflycamp2015

Deltagarlistan:
 tinyurl.com/freeflycamp2015-deltagare

Betalning: Information skickas i samband med bekräftelse på plats.

Övrig info: Det är mycket viktigt att din utrustning är "friflygarsäker" och att du har en audio-höjdvarnare. Vi kommer vid incheckningen på söndagen att titta igenom din utrustning. Om du är nybörjare och är osäker på om din rigg är friflygarsäker så ta gärna kontakt med någon av oss eller någon annan erfaren hoppare på hoppfältet innan lägret så hjälper vi dig gärna.

Övriga priser: Titta in på hemsidan för hoppriser och övernattningspriser (om du inte är medlem) www.skydive.se

Hitta till Stockholms Fallskärmsklubb: www.skydive.se/m-hitta-hit.html

Frågor: Maila till info(a)skydive.se

Vi ses i juni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar