Sidor

tisdag 17 september 2013

Och så kom hösten...

Det blåser och regnar om vart annat, men vad spelar det för någon roll när det ändå bara är tisdag.
Det är ju inte förrän på fredag förmiddag som det ska hoppas fallskärm över Gryttjom igen.
Redan kl 11 är första tandem inbokade Från 13:00 står tandem på Stand by och de kommer köra på så mycket det går, tills vädret eller bristen på dagsljus avbryter verksamheten. Förra fredagen landade sista liften ca 19:30. Så passa på att hoppa!


För er som känner hur säsongen närmar sig sitt slut kan meddelas att det är hela 14 möjliga hoppdagar kvar i år. Det innebär, för den hoppivrige, att det fortfarande finns goda möjligheter till säkert 50-70 hopp. Ja om vädret nu uppför sig.

Kvar på agendan
Nu på fredag kväll inleds den årliga FF-rookiehelgen med en trupp på 20 deltagare samt ett fint gäng coacher. (läs om: FF-rookiehelgen).
Veckan efter det sker årets sista tävlingar, det ska tävlas i Swoop, Prec & CF.
Den som vill får även prova på detta med Prec och CF. Dock krävs det att man letat upp en rigg som kan hålla de, för grenarna, lite speciella skärmarna. (läs om: Swooptävlingen)
På lördagskvällen, den 28 september, blir det ompaompa-band för hela slanten då det är dags för den årliga Oktoberfesten. (Läs om: Oktoberfesten)

Nästa rookiehelg, denna gång med tema FS, inleder årets sista hoppmånad. Det finns fortfarande platser kvar på detta läger. (läs om: FS-rookiehelgen)
Under oktober kommer tandem dra ner på sin verksamhet och bara köra några få dagar. Detta ökar så klart platserna för gladhoppare, så fram med handskar och buff...Här ska hösthoppas!
Nästsista helgen hålls årets sista packkurs, för den som saknar packcert... Det finns just nu endast reservplatser kvar. Men skriv upp dig! Man vet aldrig vad som kan hända. (läs om: Packkurs)

Och så slutligen är den här... Årets sista hoppdag! Lördagen den 26 oktober.
Men vad som händer då tar vi inte än...nu njuter vi först av hösten och det härliga som hösthoppning innebär. Krispig luft, vackra färger, inga liftköer (!?).

Två väldigt påpälsade hoppare utför sista hoppet för året (2010?)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar