Sidor

tisdag 24 september 2013

Och hur var helgen?

Mest solig men bitvis lite småkylig...
Eller jaha ni menar detta med hoppningen. Oj ja... Först var det hoppning hela fredagseftermiddagen. De första lyften bestod mest av tandem och Gryttjoms egna hustomtar...men framåt sunset hade det rasslat in några weekend warriors som fick sig i af ett finfint fallskärmshopp.

Fredagssunsetvinkel (långt ord!)

På lördagen drog FF-rookiehelgen igång. Det var ett stort gäng på 20 pers som skulle lära sig allt och lite till om detta med Friflygning, och det gick väldigt fint faktiskt.

Men det var verkligen inte allt som hände denna lördag. Vi gjorde nämligen även årets hopp nr 30 000. Detta hopp tillföll den första tandempassageraren ut ur planet på lift nr 6. Men även detta räckte inte, Tobias Pontvik passade även på att krossa rekordet för antal hopp på en säsong (2012: 602 hopp).

Sedan för att festa till denna dag ytterligare så hade Belenki inflyttningsfest i stugbyn...och har man fest bör man ju ha uppvisning oxå. Den stod Falken för och landade mitt bland alla små röda stugor efter sista liften. Publiken jublade!

Inhopp

Sedan blev det söndag. Vädret höll sig delvis soligt, men mest var det nog höstigt och småkallt.
Men f-n den som ger sig...så Rookiehelgen hoppade vidare och Swooparna hoppade vidare.


Och tandem hoppade vidare. Så pass att det 3000:e tandemhoppet i år skedde under söndagens 3:e lift. Självklart utfördes det med bravur och stil av självaste Tandemchiefen (och hans flamingo..?)
Flamingostyle

Vi ses igen på fredag! Då drar hoppningen igång kl 10.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar