Sidor

tisdag 8 september 2015

The Buddie System

Som en kombinerad boost och gåva till årets nykläckta fallskärms-rookisar kommer här ett Buddie-erbjudande inför Oktober!

Erbjudandet: 
För bara 100 SEK får ni som tillhör Elevkurs 2015 bjuda med er en Buddie att hoppa med. Summan betalar din Buddies plats i planet.
Och ja, som Buddie får du absolut gärna själv stå för den summan.

Vem är då denna Buddie? 
En Buddie kan vara vem som helst som innehar minst ett C-cert.

Vad är tanken?
Tanken är att uppmuntra erfarna hoppare att dela med sig av sin kunskap till rookisar. Samt att uppmuntra rookisar att ta del av den erfarenhet och kunskap som mer erfarna hoppare innehar.
Detta är en kombination av coach och klokare lekkamrat. Någon som kan hjälpa till vid frågor som: Kan man göra en sådan här exit? Vad gör vi efter vi lämnat flygplanet? Vi är två som vill leka tillsammans, vad kan vi hitta på? Hur gör man när man ska tracka tillsammans? Hur fungerar formationshoppning? etc etc.

Vem får nyttja en Buddie? 
Du måste avklarat ditt behov av instruktör. Detta betyder att AFF-hopp och HM-hopp ska vara gjorda. Ni kan absolut vara fler som leker med samma Buddie. (som Buddie, tänk på att detta är rookisar...sätt er Inte i situationer som Du eller dom inte kan hantera!).

Hur kommer Rookie och Buddie i kontakt med varandra? 
Joina Facebook-eventet: www.facebook.com/Buddie-system


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar