Sidor

torsdag 10 september 2015

Mer DaZY och helgen som kommer

Snart är det helg igen!
För vissa av oss börjar den redan i morgon fredag kl 9 när dörren till manifestet låses upp. Ja för i morgon drar vi igång redan kl 10 med första take-off.
Anledningen är att vi i helgen annordnar SSC Cupen, en Swooptävling med 14 tävlande från hela norden. Fredagen blir därför swooparnas träningsdag. Men det finns plats för fullhöjdshoppare oxå!
Tandem kommer dra igång kl 12.

Som nämnt ovan kommer det alltså vara Swooptävling under lördagen och söndagen. Detta är väldigt roligt att titta på, det är ju trots allt en av få grenar inom vår sport som är publikvänliga.
Vill man så får man även jättegärna hjälpa till som funktionär. Det är bara att hugga tag i Sara Guchi på verandan och erbjuda sina tjänster. Tävlingen har rätt till 2 h extra hoppning under en av dagarna. När detta sker är ännu oklart, beror främst på vädret. Denna tid är dedikerad till tävlingen och tävlingslyften har prio, men det finns chans för det där extra hoppet även för gladhoppare.

Vi kommer förutom tävlingen, och vår vanliga tandemruljans, få besök från Örebroklubben. Fyra elever ska få hjälpa av oss att uppleva det magiska med frifall. Sedan kommer även ett Speed Formation-lag hit för att träna från DaZY.

Det kommer som ni märker vara fullt ös i Gryttjom under helgen.
Vi kommer köra dubbla plan, men då och då kommer det kanske bli lite köer (speciellt då tävlingshoppen körs). Se det inte som något negativt, se det mer som en chans att titta upp och andas in. Kanske ta in hur otroligt roligt det är att vara på ett hoppfält!
Ni kan ju även passa på att besöka Sky-shop.eu som kommer gästa klubben med sitt tält.

Nu detta med Mera DaZY. 
Styrelsen har beslutat att spara in på Erik-Eriks flygtimmar så pass mycket som det går. Så klart kommer han ändå flygas alla lördagar och söndagar som vi har tandem, alltså september ut.
Men DaZY kommer få jobba desto mer på fredagar i september och sedan vara vårt första handsval i oktober. (detta kan så klart komma att förändras beroende på behov och ev pilot).

Finns det hjärterum, finns det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar