Sidor

måndag 1 september 2014

Hösthoppning!

Vi kliver nu in i höstdelen av hoppsäsongen 
Den är inte alls lika intensiv som sommardelen. Färre hoppdagar och även färre hoppare. En del börjar tycka att det är kallt, medan andra känner att det är nu det gäller eller att de ju är varma i kläderna så varför inte bara köra på.
Hösten är ju vacker med sina färgskiftningar och frostiga mornar, men ja ibland blir det lite väl kylig på höjd.

Höstfärger
Vi har nu blott 19 hoppdagar kvar
Under september hoppar vi fre-lör-sön och sedan i oktober hoppar vi bara lör-sön. Det kommer vara tandem varje dag under hela september. Det är tack vare tandem som vi kommer hålla hoppningen igång även under fredagarna. Under tre av fyra helger i september kommer vi köra på med dubbla flygplan, om det finns behov av det alltså... Under helgen 20-21 Sept kommer vi låna ut DaZY till AROS för att hon ska stötta upp under Speedformation-SM.
Under oktober är det endast tandem vid vissa, om ens, lördagar. Vi kommer då satsa järnet på skojhoppning och detta sker då främst ur vår egen Erik-Erik.

På hösten blir dagens sista lift sunsetloads på riktigt.

Höstskoj
Trots så få hoppdagar kvarstår en hel del läger och annat skoj i September.
Nu till helgen går ett fullproppat FF-rookieläger, orgare här är Nils Hedström som tar hjälp av ett helt gäng sköna coacher. Enligt uppgifter blir det även Togaparty!!
Helgen efter det, 13-14 september, är det dags för SSC Swoop Cup 2. Än så länge är det 11 anmälda till tävlingen. Kan du inte tävla själv så kom upp och var publik!
Veckan efter det håller Jocke Wetterfors och Mik Stier säsongens sista kalottkurs, även den är full men man kan alltid sätta upp sig som reserv!
Sista septemberhelgen är planerat att bli en rekordhelg då det ska sättas klubb-HD-rekord!

Planeringsstadiet
Fler event är så klart på gång...
Det planeras bland annat en FS-rookiehelg första helgen i Oktober. Mer info kommer!
Rykten säger även att en FS2-klubbtävling är på gång, 18 oktober är datumet som nämns...

Detta var gänget som tog årets sista lift 2012...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar