Sidor

tisdag 16 september 2014

De sista glada dagarna!

I lördags klev vi över 30 000 hopp i år.
Det har helt klart varit en fin säsong detta. Men den är ännu inte över.
Redan nu på fredag fortsätter den, men nedräkningen har helt klart börjat... 13 dagar kvar bara!

Helgen
Nu på fredag drar kalaset igång kl 12:30, då har tandem sin första ankomsttid. Tandem kommer se till att vi gör i af sex lyft, men finns det många gladhoppare som vill ösa på så kör vi så klart fler.
På lördag och söndag har vi lånat ut DaZy till SM i Speed formation. Detta innebär att det kommer bli ett lite lugnare tempo i Gryttjom. Vi har tandem som vanligt, men i en betydligt mindre mängd än vi är vana vid. Sedan håller Mik & Jocke en kalottkurs, den kommer så klart ha förtur på oss andra.
Om tävlingen hinner klart på lördag så kommer DaZy hem och hjälper till på söndagen...så nu håller vi tummarna för att AROS får riktigt vackert väder på lördag!

Vad händer i Gryttjom
De övriga 10 hoppdagarna som återstår har även de fått sina agendor.
Nästa helg är sista tredagarshopparhelgen och sista helgen med tandem. Då kommer det förmodligen vara lite extra tryck från tandemsidan för att få ut de där sista inbokade passagerarna. Men! Då är vi åter igång med två flygplan.

Sista hoppmånaden
Helgen efter det är första oktoberhelgen, 4-5 okt. Då kommer DaZy vara ute på eget äventyr, Turne i mellansverige. Samma helg är det FS-rookiehelg i Gryttjom.
Helgen efter detta är det lugnt i Gryttjom, inget är inplanerat förutom chansen att få de där sista hösthoppen!
Sedan kommer 18-19 oktober. Då kommer vissa av oss vara i Stockholm och gå Pack- & Materialkurs med Seth Ericson och andra kommer tävla i FS2-KM som går i Gryttjom.
Sedan, gott folk, återstår bara sista hoppdagen...sista lördagen i oktober.

Bra att tänka på redan nu
Vi ska ju tillslut packa ihop Gryttjom inför vintern.
Tänk på det redan nu så att allt jobb inte ligger på de tappra sista som hoppar den där sista dagen. Städa ur din matlåda i köket, städa ur skåpet och lämna det olåst, släng dina skor (Ni anar inte hur många skor som står kvar i hallen varje höst!) och packa ihop runt din husvagn...
Man ska lämna Gryttjom snyggt och prydligt efter en så här grym hoppsäsong. Det är roligare att återvända till våren då.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar