Sidor

måndag 8 april 2013

Information om SFF:s Börja Tävla-helger 2013

Ärade Skydivers!
Nu börjar hoppsäsongen närma sig och jag vet att det kittlar lite i magen av tanken att säsongen snart är igång!

Här kommer lite information om SFFs Börja Tävla-helger som en liten heads up och teaser för er som är nyfikna på det här med att tävla i fallskärmshoppning.

Vad är det här för något?
SFF sponsrar denna drive för att få fler intresserade av att tävla inom fallskärmssporten. Det kommer att organiseras en helg per disciplin och distrikt. Disciplinerna är FS, AE (Artistic Events aka FF och Freestyle), Canopy Formation och Precision. Distrikten är helt enkelt den indelning av klubbarna i Norr, Mitt och Syd som gjorts av förbundet.

För vem? 
Denna helg vänder sig främst mot A-C-certare som är intresserade av att börja tävla. Det spelar ingen roll om du är nykläckt solohoppare som letar efter teammates eller om ni redan bildat ett eget lag. Målet är få till nya lag inför svenska cupen och SM som går senare på sommaren.

När?
Börja Tävla-helgerna kommer att hållas i maj och juni. Information om m specifika datum per disciplin och distrikt kommer inom kort.

Hur går det till? 
Coacherna inom varje disciplin och distrikt leder helgen för att ge deltagarna insikt i hur det är att tävla samt coachar i disciplinen praktiskt, dvs. ni som deltagare hoppar coachat. Coacherna kommer att vara till stor del aktiva eller före detta tävlande - många på landslagsnivå – en superb chans för dig som har funderingar att börja tävla i fallskärmshoppning att få insikt!

Du betalar för dina egna hopp samt eventuell kameraslot och coachslot.

Vem kan jag fråga om jag vill veta mer? 
Hella Stening, Johanna Jaakola och Rebecca Aggvin Löchen jobbar i organisationsteamet för helgerna.
Om du är intresserad av att vara coach eller vill veta mer om satsningen, kontakta johanna.jaakola(a)gmail.com.

Helgerna kommer att hållas tidigt under säsongen så håll utkik efter information om hur man går tillväga för att anmäla sig, och var de olika helgerna kommer att äga rum!

Blue Skies!
Johanna, Hella & Rebecca

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar