Sidor

tisdag 23 oktober 2012

Med EN hoppdag kvar...

Gott folk, nu är den snart här...Den sista hoppdagen 2012.
Lika vemodigt som alltid, men lika självklar som julafton.
Så låt oss ändå glädjas, för lika självklart som Den sista hoppdagen för säsongen är ju Den första. Och den kommer fortare än ni tror... vi ska bara gå igenom lövhalka, Årsfesten, jul, nyår, is på gatorna, mörk morgon/dag/kväll, filmfestivalen, besök i Funäsdalen, snöslask, FlajFlaj, påskfirande och så Ta da! Årets första hoppdag i Gryttjom. Det tar bara...öhm...6 månader! Det kommer gå i ett swoosh!

Men som sagt var, vi är bara snart där. Först ska vi ta hand om Gryttjom.
Stället ska packas ihop och ställas  i ordning för vinterförvaring. Vad Du kan göra kan du läsa här: http://sfnyheter.blogspot.se/2012/10/slutet-ar-nara.html

Sedan har vi ett avslöjande på gång, det kommer ske på lördag. Årsfesttemat! Läs mer om det här: http://sfnyheter.blogspot.se/2012/10/om-tva-manader-arsfest.html

Slutligen, lördag hoppdag.
Det kommer vara en vanlig hoppdag från kl 10-18 med Raimer som HL och T-rex som manifestor. Förhoppningsvis kommer vindarna från norr (blir kallt men vi kan undvika att använda norra banänden) och klarblå himmel.

Det enda som vi då behöver tänka på är: Vilket datum går min rigg ut?
Och sedan har Henriksson ett meddelande till elever och rigghyrare "det finns bara en hyrrigg och dom små elevriggarne i drift.. (60 o 72 kg´s...)". 

Så på med glatt humör och dubbla vantar... på lördag är det är dags för sista hoppet i Gryttjom 2012!

Sista hoppet... anno 2010

1 kommentar:

Unknown sa...

Vi är inte riktigt säkra på att det blir en årsfest, alla som blev utvalda till kommitten har bestämt sig för att sticka till Grekland och hoppa under de veckorna. Allt är tydligen jättebilligt där nu.

Däremot kommer vi på lördag att presentera ett bank-konto för en fond, där ni kan donera pengar till oss, så att vi har råd att hoppa mer.

Finns det en tunnel i Grekland?

Skicka en kommentar