Sidor

tisdag 18 oktober 2011

Vilket blir ditt projekt?

Faster - Dryer - Gryttjom!

Det händer grejer i SF. Små initiativ som blir sköna lösningar och förbättringar i klubben.
Pepsi utmaningen som Tobias drog igång har vi redan skrutit om.
Har ni sett Stefan Burströms konstruktion av luftavfuktare i GEE. Inhandlat och ihopsnickrat efter ett snack i Gryttjom. En mobil, tät låda med en avfukare inuti, Slangar som blåser ut torr luft under instrumenten i cockpit och tar ut fuktigare luft via slang vid hoppdörren. Lättmonterat och genialt. Vid kyla kan även en liten värmare stoppas ner i lådan och värma upp den torra luften som sprutar ut. Från att ha haft luftfuktighet på närmare 85% vissa kalla regniga nätter till att det nästan aldrig går över 60%, oftast är det närmare 30%. Den kommer spara många fina tusenlappar på servicenotan för de nya instrumenten i kärran!
Vem har missat Christian Schlaters dörrstängare till packen. Vattenflaskan som tyngd gör att vi spar massor med el för uppvärmning. En öppen dörr gör att det går åt minst dubbelt så mycket energi att värma upp rummet.


Jocke Melins trappa som gör att ilastningarna går fortare, säkrare och bekvämare har fått en liten skrapa-av-sig-matta för att inte vi ska skita ner så mycket i kärran och därigenom våra utrustningar (den har jag satt dit - Handyman-Törna, hehehe).

Vad blir ditt projekt? Har det redan utförts?
Det finns alltid nåt att göra som Hornbach har som slogan.
Och till helgen kommer DC3:an till Gjom, tack vare Stefan Olofsson!

//Törna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar