Sidor

torsdag 27 oktober 2011

Stängt! Snart i alla fall...

Tyvärr är säsongen över från och med helgen som kommer och det börjar bli dax att ta en titt i alla skåp, lådor, rum och husvagnar. Istället för att spara allt jobb med röjning till dagen Efter lördagsfesten, då humör och ork oftast inte är på topp, uppmuntras ni att ta tag i detta redan på lördag dag, ja kanske till och med fredag kväll.


Att ta tag i under helgen:
  • Skåp - Töm och låt stå olåst över vintern. Varför? Jo, olåsta skåp lockar inte till inbrott...
  • Lagrum - Rensa ut allt som är personligt och framför allt ÄTBART! Se till att inget som kan göda ev råttfamiljer finns kvar. Även dessa ska vara olåsta.
  • Kökslådor - Ska tömmas, på ALLT! Ta hem kryddor, konserver och bakplåtspapper (eller vad ni nu har i lådorna). Torka ur och ställ upp-å-ner.
  • Husvagnar - Röj runt omkring din husvagn och plocka in din elkabel, elen kommer stängas av den 1 nov. Viss röjning av sly och skräp kommer pågå redan nu i oktober, så ta in det som du absolut måste få behålla så snart som möjligt.
  • Nedre/Övre - Ni som övernattar här, tänk på att stänga av elementen och stänga igen fönstren (Att båda dessa skulle inträffa i samma rum verkar osannolikt, men man vet ju aldrig) på söndagarna. Ta även här bort all ev Råttmat! Jome har nog med råttor som det är att slåss emot.
Självklart kommer vi behöva göra större saker än detta för att packa ihop Gryttjom, men man måste ju börja någonstans och varför inte börja med sitt eget skåp?

För den som har tid och lust så har Henrikson & Co dragit ihop ett litet gäng (som gärna blir större) för röjning och fixning redan på fredag under dagen. Var inte blyg, häng på du oxå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar