Sidor

tisdag 6 september 2011

Ska vi ta en titt på kalendern...

Ja för ännu är det ju inte slut på säsongen.
Dels hoppar vi fredag - söndag under två helger till i september. Fredagen den 16:e är årets sista hoppbara vardag så passa på att njut av den.
Vidare händer det redan i helgen saker för den som är alldeles ny och oförstörd i sporten, elevgäng nr 7 för året ska upp och pröva sina vingar. Kan vara bra att veta för den som är sugen på att AFF:a eller den som behöver hyra/låna elevutrustning. I helgen är det alltså nya elever i luften.
För dig som kommit en liten bit på väg, hoppat en del men mest på mage kanske, så är det FF-rookiehelg den 16 - 18 september. Läs mer om upplägget här på bloggen.

För övrigt ser vår kalender ganska lugn ut men håll ögonen öppna för titta som tätt händer det roliga saker som man gärna vill vara med på... Hösthoppning är ju trots allt ganska underbart. Du faller först genom krispig och klar luft för att sedan hänga under din fallskärm och blicka ut över ett vackert höstfärgat Uppland. Så länge man har på sig buff, vantar och underställ brukar det kunna vara både roligt och härligt att hoppa även så sent som sista helgen i oktober.

Slutligen, glöm inte att kolla din utrustnings sista hoppdatum. Även om den kanske inte ska ompackas så behöver den förmodligen snart en besiktning!


Bilden är tagen av Martin Eidensten 29 okt 2010, och ja det var kallt...
Men oj oj oj vad roligt vi hade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar