Sidor

tisdag 27 september 2011

DC3:a över Gryttjom

Vill Du vara en av de lyckliga 20 som får hoppa DC3:a (världens coolaste flygplan) över Gryttjom den 22 oktober i år?

// FÖRUTSÄTTNINGAR
Vi behöver minst 20 hoppare som betalar 1200kr var och bra väder för att det ska bli av.

// UTHOPPSHÖJD
Vi får minst 2000m, vi kan få upp till 3000m beroende på hur mycket flygtid som finns kvar efter ferryflygningen.
Hela grejen med att flyga DC3 är inte ett långt frifall, det är helhetsupplevelsen!

// RESERVDAG
Reservdag är söndag 23 oktober vid dåligt väder på lördagen. Blir hela eventet inställt och Åke har inte flugit alls betalas pengarna tillbaka. Vi kommer inte flyga upp DC3:an till Gryttjom om det inte är hoppbart väder på Gryttjom. Skulle vi ha väldig otur och det inte går att hoppa iaf trots det, betalar vi bara ferryflygningen tor Gryttjom.

// VAR SKER ILASTNINGEN?
- EN LIFT
Vid scenariot med en lift med 20 hoppare, då blir det ilastning på Gryttjom, precis som en vanligt lift. Vilken tid på dagen liften sker kommer det info om senare.

- FLER LIFTER
Vid scenario med fler än en lift behöver jag och Åke planera var vi ska lasta i folk och hur många hoppare som kan åka med under ferryflygningen för bästa flygekonomi och lägsta slotpris (inklusive ferryflygningar som ska delas jämnt mellan alla lifterna). Det blir troligen en lift som lastar i på Bromma flygplats där vi kommer tanka DC3:an, då planet kan ej tanka i Gryttjom. Lift två lastar i på Gryttjom. Var och när vi ska samlas kommer jag informera er om i god tid.

// KOSTNAD
Jag har satt priset på 1200kr per slot.
Slotpriset kan eventuellt bli billigare om vi blir fler.
>> Vi kommer göra allt vi kan för att få ner slotpriset!! <<
En lift på 20 personer som förbrukar 30 min flygtid betalar alltså inte enbart sin egen tid i luften utan också sin del av ferryflygningen.

// CERT?
Bra att ha ett cert.

// ANMÄLAN
Anmäl ditt intresse på stolof(a)gmail.com senast söndag 2 okt. Jag kommer sedan räkna på beräknat totalpris baserat på antalet anmälda och informera alla anmälda om hur betalningen ska ske. Var beredd på att betalningen ska vara inne senast 5 oktober.

// INNAN TAKE-OFF
Planet kommer inte starta om inte alla har betalat. Man kan se det som bindande anmälan.

// FRÅGOR
stolof(a)gmail.com eller i Gryttjom nu i helgen.

// VARFÖR HOPPAR VI INTE PÅ GÄRDET ISTÄLLET? DET BORDE BLI BILLIGARE!
Varför hoppar vi inte oftare på Gärdet om det vore så enkelt? Det är så mycket enklare att ha allt vi behöver redan på plats i Gryttjom. Nästa år hoppar jag gärna på Gärdet när just du orgar hoppning där :)

Nu slipper vi dessutom fixa skjuts ut till Vallentuna och risken att fastna där vid dåligt väder när våra hoppkompisar åkt vidare till Gryttjom.

Blå himmel och blanka DC3:or!
Stefan Olofsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar