Sidor

fredag 23 juli 2010

Sugen på 20-way?

Under sommaren har vi dragit ihop en stor formation i slutet på dagen. Det har varit varierande storlek och antal poäng. FANTASTISKT helt enkelt. Fritte har höjt ribban med rök och Uffe Liljenbäck har uppmuntrat till att ge järnet; men stoppa i tid och docka.... Nu har vi ett helt gäng som är redo för att gå ett steg längre och faktiskt träna sjukt snygga formationer på 20 eller 16. Det fattas ett par pers för att det ska bli en grym 20-way, som kommer att bli historisk och susa omkring på internet tills aliens hittar den stora youtube-servern...
Gryttjom är det enda ställe det går att hopa 20way på i Norden typ. Det är en sjukt bra siffra rent matematiskt. Fråga era data/matte-polare. 20 is the shit helt enkelt!

Se till att anmäla er till årets bigway event. Träna inför det stora Nordiska rekordet 2011. Det kommer att bli grymt och det enda du betalar för är Mark och videofilmning plus dina egna hopp.

"Små-partajjar" gör vi såklart men man vill ju vara tok-på till söndagens hjälteinsatser i feta kak-svängar. Ni som inte är med i formationerna kommer att vara otroligt peppade att lära er docka på mage. Mage e lite lättare att göra tillsammans med många, så var inte rädda att prova.

whooohooooo, skydive!

anmäl på:
20way@wemhoner.net

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar