Sidor

tisdag 6 juli 2010

Brev från Ordförande: Vilken helg!

Helt uttorkad och glad efter en stekhet helg i Gryttjom.
Första helgen iår då vi verkligen skulle ha behövt ett andra flygplan. Det blev lite väl mycket väntan på att få hoppa ibland. Nu var vi fler på fältet än hittills med alla sköna västeråsare och även några norrmän. Tack för tålamod och glada miner ändå. Vi passerade både 7000 i fredags och 8000 i söndags! Whoohooo!

Veckohoppningen fortsätter även fast en del i gänget åker ner till vackra näsinge. Helgerna kommer vara busy framöver, kanske inte som denna. I veckorna kan man hoppa nästan hur mycket som helst. Våra egna lag kommer att ligga i träning inför SM/NM och v29 får vi antagligen upp ett gäng "RW-hoppare" från västsverige som ska hoppa snygg 20 manna och äta gott på kvällarna. Det kommer bli skitkul och inspirerande för vår nya generation FS-hoppare att se hur lätt och kul det är att vara många i luften bara man tränat ihop sig.

De egna initiativen i Gryttjom är alltid välkomna. I klubben har vi alla lite fokus på olika saker och glömmer ibland bort det som ligger närmast. Alex frågade om han kunde köpa en låskolv till handikaptoan, lämna kvitto och laga den? SÅKLART! som Petter skulle sagt. Fritte nämnde på stormötet att även enkla grejer som att bara plocka med sig in ett par grejer mer än man tagit ut från fältet gör att det blir mindre att plocka upp efteråt.

Kul att flera ur tidigare kurser är klara och redan börjar intressera sig för hur t.ex. manifestet funkar. Precis som Boel sa på stormötet så blir det alltid både roligare och lättare när man är flera funkisar på SM/NM än om några få springer runt och försöker lösa att för de tävlande. Jag kan verkligen rekomendera att ta några dagar off från jobb eller annat och vara med i SM/NM gänget man hinner verkligen se de bästa hopparna i hela norden på nära håll och få inspiration till att börja träna och tävla. (självklart vill vi ju jubla tillsammans med våra egna lag om de lyckas bra)

Det fotas och filmas som aldrig förr i luften, jag ser fram emot härliga filmer och feta bilder under sommaren. Har du en riktigt fet bild och möjlighet till att få till en fin tavla kan den gärna pryda någon av väggarna i klubbstugan. De som sitter uppe börjar få några år på nacken och vi vill ju inte tappa bort den senare delen av 00 talet eller 10 talet när arkeologerna gräver upp gryttjom om 10.000 år.

hej hopp,
Törna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar