Sidor

måndag 7 oktober 2013

Inbjudan till ”Instruktörsutbildning- GU-F sjukvård” 2014

Intresserad av att gå instruktörsutbildning inom Sjukvård?

I januari nästa går håller Utbildningen vänder sig till dig som är instruktör i någon frivillig försvarsorganisation eller i hemvärnet och erbjuds som kompetenshöjande utbildning för att kunna utbilda i sjukvård på GU-F.

Omfattning/mål:
Utbildningen omfattar alla ingående moment i GU-F 20 timmars sjukvårdsutbildning. Slutmålet är att instruktören, med stöd av Försvarsutbildarna, skall kunna förbereda, leda/genomföra samt slutredovisa de sjukvårdsmoment som ingår i GU-F.

Behörighet: 
Godkänd deltagare får behörighet att som sjukvårdsinstruktör utbilda i samtliga sjukvårdsmoment vid GU-F under 2 år.

Krav/förtur:
Instruktörer skall ha god erfarenhet av att verka i instruktörsrollen och anses lämplig att utbildas till ansvarig för sjukvårdsmomenten på GU-F. Du skall vara aktiv som instruktör i din organisation. Förtur kommer att ges till instruktörer som tjänstgjort eller skall tjänstgöra på GU-F, referens skall lämnas.

Läs mer om utbildningen: Inbjudan-PDF
Läs mer om GU-F och frivilligutbildning: www.frivilligutbildning.se



1 kommentar:

Per Klingvall sa...

Hej! Roligt att ni lägger ut information om instruktörsutbildningen. Om ni vill veta mer om sjukvård eller informera om möjligheten att bli specialist inom hemvärnets sjukvård så läs gärna på http://www.forsvarsutbildarna.se/bli-specialist. Per Klingvall,Informationschef Försvarsutbildarna

Skicka en kommentar