Sidor

lördag 6 februari 2016

Det är dags att gå vidare

Sedan 2010 har SF-nyheter, eller "bloggen" som den kallats, varit huvudkanal för information ut till SF:s medlemmar.
Totalt har hela 955 inlägg publicerats. De två mest populära visade sig vara den om No Gravity 2015 och när Erik-Erik skulle fylla 40 år.
Bloggen har besökts över 300 000 gånger genom åren. Ingen är förvånad över att de flesta besökarna kommer från Sverige. Att sedan USA kommer på andra plats och sedan Tyskland kanske förvånar mer...
Facebook och Skydive.se är de främsta vägarna in till bloggen, men folk har även hamnat här via sökord på google. Sökningar som Jesperkurvan och Stockholms Fallskärmsklubb är rimliga...Men sedan kommer våra "kändisar". Johny Åhman, Alex Sannergren och Annika Burström har alla tre dragit sin beskärda del av besökare genom sina namn.

Nya tider
I och med att Skydive.se fick en ny layout och profil så beslutades att ta SF-nyheter och bygga in den i hemsidan. Detta gör så klart att bloggen blir överflödig. Den kommer inte tas bort, de 955 inlägg som finns här är är fyllda med minnen, de är del av klubbens historia. Men bloggen kommer från och med nu inte uppdateras med nya inlägg.
Från och med nu sker det på www.skydive.se/nyheter

Tack för de här åren!
Vi ses på Skydive.se

Blå himmel!
Carolina
Verksamhetskoordinator och Nyhetsskribent för SF


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar