Sidor

onsdag 23 december 2015

Julhälsning från Styrelsen

Tjena alla Gryttjomdiggare!

Även om julkalender, På Spåret, årsfester, julbord, WAG och en massa andra prylar tar upp all er tid just nu så är det full fart i SF's tomteverkstad.

Planeringen av säsongen 2016 är i full rullning. Kursdatum, events, flygplansuthyrningar och hopppriser ska kluras ut och passas ihop. Backne, Carolina och elevgruppen jobbar hårt på att synka ihop ytterligare en fantastisk säsong.

Flygplansflottan
Erik-Erik tuffar på järnet nere i Dubai. Lasse slet hårt de två första veckorna innan det blev nån ledighet. Och det behövdes, i skrivande stund har Erik-Erik flugit nästan 120 timmar och står just nu och får en välbehövlig service. Om allt går som vi planerar så levereras ett par nya motorer i februari och Erik-Erik kommer efter storservicen i Schweiz vara helt fit for fight när säsongen drar igång. Vi jobbar just nu mycket med praktiska detaljer, finansiering och ekonomisk planering av allt detta samt att i samma veva lösa finansiering av ett hangarbygge.
DaZy är sedan tidigare inbokad till nästa säsong. Var hon kommer spendera våren är ännu inte klart men hon kommer, förutom i Gryttjom, få jobba hårt runt om i Sverige.

Ny hemsida
Ett tiotal personer i klubben håller just nu på att avsluta bygget av en helt ny hemsida till klubben. Vi började detta arbete i början av sommaren och nu närmar vi oss lanseringen.
Håll i hatten, ingenting kommer vara sig likt utan mycket mycket bättre...

Behov av nytt blod
I vår är det som vanlig årsmöte, tills dess har vi några poster i styrelsen som vi måste hitta ersättare till. Vår ordförande Peter Törna Törnestam vill efter sex år i styrelsen (hans andra varv som ordförande, första varvet var 1999-2003) lämna över stafettpinnen till någon ny. Dessutom börjar vår kassör Henrik Raimer känna sig klar med uppgiften efter sina sex år i styrelsen och även där behöver vi få in lite friskt blod.
Ta en funderare och hör av er till valberedningen (Bohman, Waessman eller Terenius via johan.terenius(a)gmail.com) antingen om ni själva är sugna på att vara med, eller vet någon som skulle passa för rollen. Hjälp till att forma framtiden för Stockholms Fallskärmsklubb!

Och slutligen det viktigaste. Ett stort tack till alla slitvargar och grymma medlemmar som gjort den gångna säsongen möjlig. I både smått och stort!

God Jul, Gott Nytt År och återigen tack för ett fantastiskt 2015, hörs igen i det ännu fetare 2016!!
SF's styrelse genom Andreas Henrikson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar