Sidor

onsdag 20 maj 2015

Ett stort tack och ett Hejdå!

Om ni inte redan märkt det har ett bekant ansikte börjat lysa med sin frånvaro sista tiden i Gryttjom. No worries, han har inte dött, bara av nån underlig anledning hittat andra intressen i livet. Thomas Nilsson började hoppa 2005, flyttade till trakten 2006, gick med i anläggningsgruppen strax därefter och blev AC (anläggningschef) 2011. Han har aldrig haft något brinnande hoppintresse, lite kul har det varit, men det har framförallt varit hänget samvaron och fixet i Gryttjom som attraherat.

Under Thomas försorg har oräkneliga småproblem lösts, Övre renoverats, Klubbstugan målats om, bastun renoverats osv osv.. Thomas styrka som effektiv arbetsledare har kommit till sin fulla rätt bland virriga fallskärmshoppare med många viljor. Och även om anläggningsgruppen inte varit många till antalet så har den höga kunskapsnivån gjort den ibland förvånansvärt effektiv.
Vi har också genom Thomas haft en ständigt närvarande vintervakt som hållit koll och småfixat med Gryttjom under när ingen annan är där.

För ett par år sen hittade Thomas en ny kärlek, pilbågsskytte. Vidare kryddat med en önskan om något nytt och ett jobberbjudande i Tyskland så ska Thomas nu ta steget och lämna Månkarbo och Tierp för sydligare breddgrader.

Vi kommer sakna dig som fan, vi hoppas att du nån gång hittar tillbaka, men såklart så hoppas vi allra mest att du hittar det du söker och får det helt fantastiskt bra där nere...

/The Fallskärmsklubb

Hej och tack för fisken!


PS. För er som undrar...Ny AC är Micke Fält. Välkommen tillbaka! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar