Sidor

onsdag 9 april 2014

Bygga, röja, städa och måla!

Nu ska det bli fint i Gryttjom! Och vi ska alla hjälpa till så gott vi kan, eller hur!

Vi inleder med en bygghelg! Redan nu till helgen, 12-13 april.
Det blev kort inpå men byggruppen kommer jobba på så häng med du oxå om du känner dig sugen på lite Gryttjomhäng!


Sedan kommer Röja-och-städa-inför-hoppstart-dagen. Den kommer ske på påskdagen, alltså söndagen den 20 april. Just nu är det skitigt i Gryttjom. Det är saker överallt, blå tältet är fullt med grejer som ska ut, tandemtält måste ställas på plats, bänkar och krokar ska upp i omklädningsrummet. Duschrummet, kök, nedre och övre måste städas. Så det finns jobb för alla och såklart, alla kommer få mat! Det kommer finnas en container på plats för den som har saker att slänga ut från lagrum, husvagnar eller andra vrår.
Och har vi riktigt tur så kan det bli lite smygpremiär ur Erik-Erik...


Slutligen så är det i år dags för ommålning av klubbstugan. Detta kommer kräva många arbetsvilliga klubbmedlemmar, men om vi gör det tillsammans och har kul under tiden så blir det inte så tufft.
Den inplanerade målardagen är 1 maj. (reservdag om det regnar är 2 maj).
Klubben bjuder oss på mat hela dagen och fika på det. Själva hoppningen kommer denna dag inte starta förrän vi är klara med allt. (Inga tandem är inbokade). Detta innebär så klart att ju färre vi är, ju senare startar hoppningen...
För allas vår skull, se detta som en kul aktivitet och se dig själv som en medlem av en förening där alla hjälps åt. Målarkläder på och så kör vi!
Så klart finns ett FB-event: www.facebook.com/målagryttis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar