Sidor

tisdag 26 februari 2013

Elevvecka: Årskurs 2013

Vad: Elev & Rookie-vecka
När: 19-23 augusti
Vart: Gryttjom DZ

Vad är tanken?
Under säsongen sista fullständiga hoppvecka (v. 34) är planen att fylla Gryttjom till bredden med alla som gått fallskärmsskurs under sommaren.
Tanken är att bjuda in till en vecka där de sista kurshoppen kanske hinnas med, HM-hoppen kan avklaras, den som kommit ännu längre får göra rookiehopp med coach (kanske plocka poäng i FS2?!).
Det ska vara en chans för de olika kurserna att mötas upp, visa dom vilka mer som gick kurs 2013.
Det blir en mix av allvaret med att klara sin kursplan och lära sig knasiga saker som att ryggflyga. Självklart ska ribban ligga på Jag ska lära dig allt jag kan! och Cutaway och DropZone är helt klart givna inslag under veckan.

För att ringa in denna veckan och göra den ännu mer rookie/elevvänlig ligger det en packkurs helgen innan och sista elevkursen avslutar det hela med sina första hopp helgen efter.

Detta blir helt enkelt en boogievecka för våra elever och en uppsamling inför hösten.

Vad behövs?
Det som behövs för att detta ska gå i lås är så klart instruktörer. AFF-instruktörer för kurshoppen, Hoppmästare för HM-hoppen, erfarna som kan cocha rookiehoppning och faddrar som kan uppmuntra och påminna varje kurs om denna veckan.
Vill du som instruktör/erfaren hoppare delta och hjälpa till? Skriv då in veckan i din kalender och hör av dig till info(a)skydive.se

 Vi var alla elever i början och sedan smågalna rookies... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar