Sidor

söndag 8 juli 2012

Låt mig berätta...

hur bra det varit i Gryttjom de senaste två veckorna.
Trots en regnig måndag klarade Friflygarlägret 2012, som förmodligen är vårt hittills största, att få ut ca 1300 FF-hopp. Allt tack vare 13 grymma cocher (Många helt nya för oss i Gryttjom) och 36 deltagare. Vi hade folk hos oss från Australien, Finland, Norge och Skåne. Som vanligt avrundade vi med en grym fest där priser Årets stjänskott gick till allas vår Karim!

Veckan efter det var det dags för något nytt och historiskt. VFS-Camp i Gryttjom!
Med två franska coacher från laget Full Patate och 20 deltagare öste lägret hopp under fem soliga dagar.
Samtidigt tränade Sthlm RW5 inför SM, de fick ihop 48 hopp, och vi hade en hel del tandem å AFF.
Typiskt nog behövde vi serva planet mitt i allt detta soliga och hoppglada. Så in med extra plan! Två stycken till och med. Tack både Skåne och AROS för lånet av Bävern och LaZY. När veckan till slut var över och molnen tog makten över luftrum hade vi, trots lite flygplansstrul, fått ihop 2000 hopp.

Idag fixar vi med köket för molnen ligger som ett mjukt lågt lock över fältet och hoppmöjligheterna lyser med sin frånvaro. I alla fall för idag. Än så länge har vi skrubbat, tvättat och slutligen målat alla väggar i köket...som Inte bär upp lådkolonin. Det blir superfint. Slutligen ska skåpluckorna piffas till och gardiner hängas upp.
Ute i pondhålet slits det oxå...det måste ju bli klar snart!

I morgon börjar Big Way. Då blir det ös i Gryttjom igen! Vi har dessutom ett trevligt litet gäng med Swoopers här. Finbesök från både Norge och Göteborg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar