Sidor

torsdag 13 januari 2011

SKYCAMP 2011?

Hej samtliga..

SFF ligger i planering för ett nytt sommarläger under sommaren 2011. Planerat i tid är v.25.
Platsen som det jobbas på är Bunge flygfält som ligger på norra Gotland. Ett idylliskt litet fält som kan göras till ett fallskärmsläger av rejäl bugikaraktär.
Men vi kan inte göra det ensamma. Ordförandemötet vara alla eniga om att rekrytera inom klubbarna för att få målgång på SKYCAMP 2011. SFF måste ha minst 2st garanterade namn från varje klubb för att få det i hamn.
I dagsläget har FKA,ÖFSK och LFK bidragit med totalt 6personer som vill jobba utöver den grupp som redan jobbar. Att just din klubb har 2 personer hindrar inte att fler kan anmäla sitt intresse.
Vi måste vara flera. Annars är detta ej genomförbart. Utöver de som anmäler att det vill ställa upp kommer det även behövas ytterligare hjälp under lägrets gång.
Arbetsbelastningen under SKYCAMP 2009 var alldeles för hög och vi måste vara flera. I synnerhet nu när vi ser över en plats som inte har faciliteter att jämföra med söderhamn.

Total behövs ca: 20-30 personer om dagen som är aktiva resurser på ett eller annat sätt.

Vi sätter en deadline. Måndag 31:a Januari avgör vi om vi kan jobba vidare. Det är inte kort betänketid. Behovet lystes under Ordförandekonferensen i mitten av november.

Jag hoppas ni ute i klubbarna vill köra ett SKYCAMP…. För det är mäktigt med bugi.

Anmäl er till info@sff.se

Kör hårt….
Mvh
Petter Alfsson-Thoor
Riksinstruktör


Svenska Fallskärmsförbundet Kansli (SFF)
Tel: 021-41 41 10
E-post: info@sff.se
www.sff.se

1 kommentar:

Anonym sa...

Eftersom ingen annan info ges får vi lyssna till de rykten vi hittar på nätet.
http://www.skydiveskane.se/medlem/index.php?option=com_content&view=article&id=124:inget-skycamp-2011&catid=13:boggie&Itemid=12

Skicka en kommentar