Sidor

torsdag 30 december 2010

SF:s (Bild)krönika 2010

Stockholms Fallskärmsklubb hade ett mycket bra år 2010.
Som klubb gjorde vi 22 961 hopp och hoppligans 3-i-topp blev:
1. Johny Åman 484 hopp
2. Gunlög Edgren 332 hopp
3. Fritte Tengbom 324 hopp

Vi besöktes av bland annat en hel armada med norrmän, tysk/ryska AN28:er, Caravaner, finnar, reklamteam, en egyptiska som ville hoppa tandem med en kvinna och flera glada hoppare från andra klubbar i Sverige.
Vi annordnade FF-läger, Basiccamp, Swoopläger, SM/NM, rookiehelg, kalottkurser och sedan tog vi charterplanet till Gryttjorca.
Vi hann med otroligt mycket under de fina dagarna, men faktiskt en hel del under dom regniga oxå. Det högs ned träd och röjdes bort buskar. Det städades ut bråte ur klubbstugan och plockades sten från banan.
SF:arna tävlade även. FF-laget ZERO och FS4-laget Bardagi åkte till VM i Ryssland och båda lagen slog Svenska poängrekord. Strålande!
Men så var det lite tråkigt oxå... Det var stor brist på frivilliga som ville driva hoppningen på marken. Detta ledde till tvångskomendering för alla med ett H och ett L på certet. Vi hade även ett gäng skador, men för att se lite positivt på saken så var det inget som inte läker.

Slutligen, de dråpliga sakerna.
Cross-countryn som landade 1 mil bort, på Andra sidan fältet. Eleven som hamnade i ett träd på grund av uppåt vindar. Krokodilhoppet med CI som AFF-instruktör och alla Öl-CASE i gropen som plötsligt gjorde varenda hoppare till presslandare.

Nu som en bra avslutning på ett grymt bra år drar vi en liten bildkrönika över året. Samtliga bilder har ni sett här förut. Men nu tar vi dom En gång till.

Gott Nytt År! Och Live Love Skydive!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar