Sidor

söndag 7 november 2010

Skydive på vintern?

Jo då det går. Dels kan man ta en titt på DropZone för att se om ens vinter-semesterresa går till en plats med en DZ. Annars om man vill åka på en redan orgad skydiveresa så finns några att fundera på. Dels har vi klassikern Christmas Boogie i Spanien med start 25 dec. Men innan dess, redan 15 dec, kan det finnas möjlighet att åka ner till Skydive Spain i Sevilla med Jocke Melin, ta kontakt med honom och få mer info.
Vill man testa något nytt? I Namibia öppnar Desert Boogie sina portar den 27 dec. Samma dag drar New Years Boogiet i Mexio igång.
Senare, i mars, är det dax för en annan klassiker...FlajFlaj 2011. Ett friflygarläger i Lake Elsinore, USA, som denna gången kommer kombineras med kalottutbildning. Intresserad? Kontakta Peter Nilsson.

Så ni ser, man måste inte stanna på marken bara för att inga plan lyfter från Gryttjom DZ.
Ta er en titt runt om i Världen, det finns massa massa fler boogien listat ovan och hur många DZ:s det finns vågar jag inte ens tänka på...
En sak innan ni reser, glöm inte att förnya och få med dig ditt Cert! Sedan kan en mycket bra sak vara att skaffa ett cypres-info-kort för att på enklast möjliga sätt få tullen att förstå att det inte är något farligt de ser på sin röntgen...Det är bara din Life saver.

Och vill man inte eller kan man inte åka utomlands och hoppa, ja då är det bara att börja räkna dagarna. Om 174 dagar öppnar vi upp Gryttjom igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar