Sidor

onsdag 11 augusti 2010

Inför SM/NM nästa vecka

Den 18 juli kl 9:00 (om vädret tillåter) startar SM/NM2010 i Gryttjom.
Tävlingen kommer som längst pågå till lördag 21 aug kl 18:00.
Under själva tävlingsdagarna vi vill välkommna alla som hoppar och alla som inte hoppar att vara med som publik. De som hoppar får självklart möjligheten att göra några skutt, i mån av plats. Brukar bli en hel del plats...
Nu på måndag och tisdag kommer flera lag finnas på plats och "hoppa in sig". Detta gör att vi kommer ha bra flyt på hoppningen även innan SM/NM.

Angående boendet så kommer Nedre reserveras för tävlande och funktionärer i första hand, detta gäller mellan 17-21 aug. Övre finns att tillgå Om det skulle bli fullt. Ni vet vad man säger, finns det hjärterum...etc etc. Man kan ju alltid sova i bastun.

Festen då? Jo självklart blir det en riktigt härlig och grym avslutningsfest. När denna är går dock inte att säga ännu. Är alla grenar klara på fredag så festar vi. Måste tävlingen fortsätta på lördag så blir festen självklart då istället.

Och så var det detaljen Funktionär.
Så här långt har Ida, Sofie, T-rex, Tilda, Henrik R, Fredrik Von S, Gunlög, Henriksson, Boel och jag anmält oss. Vissa med tydliga arbetsuppgifter och andra mer som alltiallo. Är du oxå intresserad av att köra HL-bilen, hjälpa domarna och informera publiken om vad som händer så är du mer än välkommen. Du kommer absolut kunna göra några hopp i mellanåt.

Blå himmel
Carro & Boel
SM/NM2010

carolinamallwitz@gmail.com


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar